Resultaten voor bouwbedrijf amsterdam noord

bouwbedrijf amsterdam noord

De Waard Bouw.
Martin Deurwaarder heeft meer dan 30 jaar ervaring als hij eind 2012, in Amsterdam Noord, De Waard Bouw start. Een jong en dynamisch bedrijf voor alle zakelijke en particuliere verbouwprojecten in de regio. Voor het verbouwen van uw supermarkt of winkel, een van de activiteiten waarin onze medewerkers jarenlange ervaring hebben, kunt u ook bij De Waard Bouw terecht. Meedenken in elk bouwproject. Van kortlopende winkelverbouwingen tot grotere renovatieprojecten. Elk project is anders en elke opdrachtgever heeft zijn specifieke wensen. Daarom bieden wij meer dan alleen onze vakkennis en jarenlange ervaring. Wij denken met onze opdrachtgevers mee, adviseren ze al vanaf het begin en helpen om de juiste keuzes te maken. De korte lijnen in ons bedrijf zorgen ervoor dat we snel kunnen inspelen op de wensen van onze klanten. We maken vooraf duidelijke afspraken over wat een klant wel en niet van ons mag verwachten en informeren de klant dagelijks tijdens de uitvoering van het bouwproject. Bij ons bedrijf weet u altijd waar u aan toe bent. Jarenlange ervaring in de bouw. Zelf heeft Martin bijna 30 jaar bij een middelgrote Noord-Hollandse bouwer/projectontwikkelaar gewerkt en tot eind 2012 bij een Zaans bouwbedrijf.
bouwkundige keuring amsterdam noord
Bouwbedrijf / Bouwbedrijven uit Noord Amsterdam / Amsterdam.
Dit is een overzicht van alle vermeldingen met als branche Bouwbedrijven uit de plaats Noord. 13 Vermeldingen gevonden op plattegrond tonen. Aannemer en Bouwbedrijf Aladino. 1034 XP Amsterdam Noord. Tel: 06 4750 1164 06 4750 1164. 1021 JX Amsterdam Noord.
bouwkundige keuring zaandam
De specialist voor onderhoud en renovatie van der Leij.
Een eigentijds bouwbedrijf, dat innovatieve oplossingen biedt. Voor corporaties, VvEs en vastgoedeigenaren. Onderhouden, renoveren, transformeren, verduurzamen en restaureren is bij Van der Leij in ervaren en vertrouwde handen. En dankzij slimme, flexibele financiƫle oplossingen bovendien bereikbaarder dan ooit. Wat mogen wij voor u betekenen? Ontdek Van der Leij. Van der Leij renoveert sanitaire voorzieningen UWV Alkmaar. 2018 In het hoofdkantoor van het UWV Alkmaar aan de Wognumsebuurt renoveert Van der Leij alle sanitaire voorzieningen. Dat zijn er nogal wat, want verspreid over het 6 verdiepingen tellende pand zijn een heel aantal toiletgroepen aanwezig. Tijdens de verbouwing gaat het werk van de opdrachtgever gewoon door, zegt uitvoerder onderhoud Hans van den Berg. Dat stelt bijzondere eisen aan onze werkvolgorde qua logistiek en beperking van geluidsoverlast. 2018 Aan de Burgemeester Hogguerstraat in Slotermeer transformeren we voormalige bedrijfsruimtes in drie complexen tot 63 designappartementen, vertelt Darius Dienaar, projectleider bouwprojecten bij Van der Leij. Hier kun je wonen aan het water in de groenste omgeving van Amsterdam.
skateboard deck goedkoop
Aannemer Amsterdam Bouwbedrijf J.L. van Houwelingen BV.
Wij hebben een eigen werkplaats tot onze beschikking waarin de gebruikelijke houtbewerkingsmachines aanwezig zijn. Hierdoor zijn wij bij kleine hoeveelheden niet afhankelijk van fabrieken met lange levertijden. In Amsterdam Noord hebben wij op de Grasweg een fabriek waar wij zelfstandig kunststof kozijnen produceren.
bouwkundige keuring amsterdam noord
Floris Bouwcenter.
Professionals kiezen voor Sikkens! Ga je voor professioneel verfresultaat, dan kies je Sikkens! Meer nieuws en acties. Bouwcenter Floris is een bekende naam in de Zaanstreek. Een partner in de bouw voor bouwbedrijven, overheid, industrie en consumenten. Persoonlijke prijzen bestellen.
makelaar amsterdam noord
Boers Bouw Amsterdam.
Vanuit milieu-oogpunt is het zelfs gewenst om nu al te denken over verantwoorde afbraak later. Met al die punten houdt Boers Bouw Amsterdam volop rekening. Zoals we het zelf noemen: bouwen met aandacht en respect. T: 020 21 999 21.
huis amsterdam
Bouw en verkeersprojecten Gemeente Amsterdam.
Amstelstation: aanpak openbare ruimte en woningbouw. Centrum Nieuw-West: ontwikkeling stadscentrum. Centrum Nieuw-West: ontwikkeling stadscentrum. Centrumgebied Amsterdam Noord: ontwikkeling nieuw stedelijk centrum. Centrumgebied Amsterdam Noord: ontwikkeling nieuw stedelijk centrum. De Entree: vernieuwing centrumzijde Amsterdam Centraal. De Entree: vernieuwing centrumzijde Amsterdam Centraal.
huis verkopen amsterdam
Wittebouw.nl.
Van restauratie en renovatie tot nieuwbouw, verbouw en onderhoud. De vakmensen van Witte Bouw uit Amsterdam leveren kwaliteit en maatwerk in bouwen. Witte Bouw is een gespecialiseerd bouwkundig restauratieaannemer en gecertificeerd Erkend Restauratie Bouwbedrijf ERB, tevens zijn wij lid van de Vakgroep Restauratie.
bouwkundige keuring amsterdam noord

Contacteer ons

bouwbedrijf assen
sprangers bouwbedrijf
bouwbedrijf boot
bouwbedrijf veenendaal
bouwbedrijf raalte
bouwbedrijf gouda
bouwbedrijf hof
bouwbedrijf deurwaarder
bouwbedrijf amsterdam noord
bouwbedrijf emmen
bouwbedrijf capelle aan den ijssel